WMS Romania – ne-am lansat pe ecranul tau

WMS gestiune depozit
WMS Romania logo

WMS Romania este locul unde poti fla mai multe despre sistemele de tip WMS, este locul unde poti gasi sfaturi despre procesul de implementare al solutiilor aoftware. Suntem o echipa cu experienta mare in dezvoltarea de siteme WMS si in implementarea softurilor complexe pentur business. Am implementat sisteme de tip ERp, WMS, BI, TMS in diverse companii din diverse industrii, iar acum dorim sa va ajutam cu experienta noastra pentru ca procesul d ealegere a solutiei software si de implementare sa fie unul corect si eficient.

Echipa WMS Romania isi propune sa ofere informatii valoroase pe care sa se puteti utiliza in activitatea dumneavostra zilnica. Membri echipei au experienta intre 10 si 20 de ani in implementare de solutii software si project management si, de aceea, proiectele realizate de noi se desfasoara rapid si eficient.

Unii membri ai echipei noastre sunt dezvoltatori de soft, iar asta este un plus pentru dumneavoastra pentur ca intelegem in amanunt cum se desfasoara un astfel de proces, ce presupune munca de dezvoltare si cat costa.

Plusul valoare pe care il aducem noi este insa dat de faptul ca timp de 10 ani am facut consultanta  de business in optimizare de procese si eficientizare afaceri.

Avem un mod de lucru standardizat in proiectele pe care le dezvoltam, de aceea, fiecare pas pe care il facem este verificat si testat inainte. Modul nostru de lucru presupune colaborare cu membri echipei dumneavoastra, in orice proiect facem coaching cu ei si ii ghidam pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Vom scrie cu regularitate pe acest blog informatii care iti sunt folositoare si care te vor ghida si te vor lumina acolo unde nu intelegi sau acolo unde nu ai experienta. De obicei in interiorul companiilor nu exista suficienta expertiza pentru a conduce si finaliza cu succes un proiect atat de complex cum este implementarea de WMS sau ERP si de aceea informatiile pe care le oferim aici vin sa completeze cunostiintele lipsa.

Tine aproape de noi pentru ca vei afla informatii interesante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *