Ce solutie WMS va recomandam

Solutia WMS recomandata de WMS Romania este o solutie care va poate oferi intr-adevar ajutorul de care aveti nevoie in depozit. In depozit aveti nevoie de o solutie WMS care sa va optimizez procesele si sa va ajute sa gestionati mai bine marfa, forta de munca, inventarul, avand o maxima vizibilitate asupra stocului si a trasabilitatii.

Solutile WMS nu sunt solutii ieftine, de obicei. Astfel de solutii costa de la cateva zeci de mii de euro pana la 1 milion de euro. Una dintre cele mai bune solutii din piata este solutia WMS oferita de Logistic Specialist, solutie care se numeste WebWMS. Solutia are cateva avantaje care sa ajuta in activitatea de depozitare:

  1. solutia este gratuita, adica va este pusa la dispozitie in mod gratuit fara a placti licente pentru fiecare utilizator, sau licente de server si sistem de operare (solutia foloseste server bazat pe solutii gratuite Linux si Apache). Asta va ajuta sa reduceti costurile totale si sa puteti folosi solutia chiar daca nu sunteti o firma mare cu milioane de euro cifra de afaceri;
  2. Solutia WebWMS este platform independent. Fiind construita pe tehnologie web nativa solutia functineaza pe orice device cu orice sistem de operare atat timp cat are un browser modern, gen chrome, mozilla sau edge. Asta va ajuta pentru ca puteti folosi telefoane mobile cu Android pentru a scana coduri de bare sau terminale profesionale cu android. Pentru astfel d eterminale nu exista licenta software, de aceea, au costuri mai reduse. De asemenea, operatorii pot folosi computere cu linix, reducand costurile cu licentierea.
  3. Se limiteaza contractual suma maxima pe care o platiti pe implementare (maxim 10.000 de euro), ceea ce alte solutii din piata nu ofera. Firmele celalte din piata va fac o oferta estimativa, semnati contractul iar dupa aceea in faze de implementare vedeti ca sumele incep sa se dune si depasiti cu mult suma ofertata. La WebWMS aceasta solutie este exclusa deoarece se limiteaza suma maxima, In functie d eproiect aceasta suma maxima e posibil sa fie mai mica, in urma unui audit se pot garanta sume mai mici in perioada de implementare;
  4. Softul poate fi testat inainte de a fi cumparat. WebWMS wste singura solutie WMS din piata care permite testarea produsului inainte de a fi achizitionat. Asta va ofera un plus de confort si de siguranta cand decideti sa folositi WebWMS;
  5. WebWMS este singura solutie din piata la care nu sunteti obligati sa cumparati mentenanta avand totusi suportul dezvoltatorilor pe perioada de exploatare a produsului. Mentenanta este optionala si la alegerea clientului, iar daca totusi alegeti sa o cumparaticosturile de mentenanta sunt mult, mult mai mici decat ale oricarei solutii concurente.
  6. Echipa Logistic Specialist este specializata in optimizari de procese logistice, inainte de a dezvolta WebWMS avand 15 ani experienta in proiecte de optimizare de procese. WebWMS vine la la pachet cu toata aceasta experienta si de aceea echipa garanteaza un termen de implementare de maxim 40 de zile (zile maxim facturate si lucrate de echipa Logistic Specialist in procesul de implementare). in aza de implementare echipe Logistic Specialist va ajuta sa optimizati si procesele de depozitare, de aceea beneficiul este dublu fata de orice alte solutii din piata care nu au oameni specializati in optimizare de procese.

Acestea sunt vaantajele solutiei WebWMS fata de alte solutii din piata si de aceea noi, WMS Romania va recomandam aceasta solutie ca prima solutie pe care o puteti implementa. Intrun articol viitor va vom spune de ce ne place WebWMS din punct de vedere facilitati pe care le ofera, pentru ca aceste facilitati sunt extrem de interesante, iar unele din ele le gasiti dar in WebWMS, dar asta intr=un articol viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *