etica solutiilor wms

Etica solutiilor WMS in Romania

Un WMS este o solutie software care se dezvolta impreuna cu clientii pe care ii are si ar trebui sa existe o etica a solutiilor WMS. O solutie software reprezinta, la momentul crearii ei, viziunea celui care a creat-o sau a echipei care a creat-o. Asta presupune, oricum ai lua-o, o viziune limita de cunostintele si experienta celor care au dezvoltat solutia.

Dezvoltarea solutiei se face impreuna cu clientii pe care ii are. Asta se intampla si cu o solutie WMS. Adica clientii cer module si functionalitati noi, iar furnizorul de WMS le dezvolta. Pe banii clientului care face cererea. Asa e si normal. Ulterior insa, compania care detine softul beneficiaza de pe urma acelui modul mult mai mult decat beneficiaza clientul. Cu toate ca nu ei sunt creatorii acelui modul. Ei doar au codat acel modul, co-creatorii sunt clientii. De obicei, clientii au experienta si know-how-ul acelui modul.

Ce presupune etica solutiilor WMS

Cu toate astea doar compania de soft care a produs solutia castiga bani in permanenta de pe urma acelor module. Din punctul meu de vedere etica solutiilor WMS ar trebui sa zica asa: o parte din banii pe care compania ii castiga de pe modulele clientilor trebuie sa se intoarca la clienti. Asta pentru ca ei sunt co-creatorii acelor module.

Singura solutie WMS din piata care pune in practica aceasta etica este WebMWS. WebWMS a introdus un program prin care clientii care cer dezvoltarea unui modul in aplicatie castiga bani de pe urma acelui modul. Pentru ca asa e etic si normal. Si WebWMS plateste co-creatorului modulului un fee de 10% pentru fiecare client care foloseste modulul pana cand clientul isi recupereaza banii platiti pe acel modul. In felul asta toata lumea castiga.

WebWMS este solutia care continua trendul inovatiile prin functionalitati in aplicatie cat si a inovarii modului de a face business. Ne dezvoltam cu clientii si clientii castiga bani impreuna cu noi pentru dezvoltarile pe care le facem impreuna in aplicatie.

Etica e foarte importanta in business, iar etica solutiilor WMS este parte din modul in care Logistic Specialist face business.

Daca iti place acest articol te invit sa citesti si urmatorul articol de pe site: Proces de implementare WMS – audit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *