Un WMS bun e cel care se dezvolta continuu

WMS bun

Cred ca stiti ca un soft bun, deci un WMS bun, e cel care se dezvolta continuu. Asta este si motivul pentru care scriu acest articol:

  • un WMS bun e cel care se dezvolta continuu
  • de ce dezvoltarile astea va ajuta

Un WMS bun cel care se dezvolta continuu

Aici eu ma refer la WMS bun care se dezvolta continuu, dar nu numai la WMS este valabila regula asta. Un soft bun se dezvolta continuu si se imbunatateste. Si se imbunatateste pentru ca dezvoltatorii vad ca e necesara o astfel de dezvoltare pe masura ce clientii o cer. E cazul WebWMS care constant adauga module noi la functionalitatile deja existente. Unul dintre aceste module adaugat recent se cheama Livrari directe . La acest link poti citi mai multe detalii despre acest nou modul.

Avantajul WebWMS este ca echipa de dezvoltare este in RO si este aproape de client. Deciziile de a dezvolta noi functionalitati care sa ajute clientii se ia foarte rapid, iar procesul de dezvoltare si implementare este cel foarte rapid. Dezvoltarea noului modul a luat doar 2 saptamani si procesul de implementare in solutie a durat inca 2 zile. Acest modul a necesitat desvoltare unor noi submodule in aplicatie. De axemplu a fost dezotat un submodul in zona de administrare care gestioneaza masinile si firmele cu care se fac livrarile directe.

Acest modul ajuta companiile sa gestioneze livrarile directe, acele livrari care se fac direct de la furnizor la client fara sa treaca prin depozite. O astfel de functionalitate completa nu exista in softurile de business, iar ERP-urile trateaza acest aspect doar partial. Modulul se leaga cu softurile ERP prin baza de date tampon iar conectorul e deja realizat. Trebuie doar ca ERP-ul sa preia datele din WMS.

De ce dezvoltarile astea ajuta

Dezvoltarile astea ajuta pentru ca rezolva niste prbleme ale clientilor care pana acum nuerau gestionate in soft. De obicei, fiecare client isi gestiona in mod diferit aceste situatii de livrari directe, cel mai probabil prin exceluri sau agende in care treceau cursele.

Astfel de module nu exista standard in solutiile WMS de aceea in WMS a fost prins in modulele extinse. Te sfatuim sa urmarsti evolutia WebWMS pentru ca avem vesti ca mai urmeaza si alte mdoule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *